Φύλαξη Χαλιών

Τα 7 μυστικά της επιτυχίας για τη σωστή και σίγουρη φύλαξη των χαλιών σας

1. Η αρχή της σεζόν ξεκινάει με τη σχολαστική απολύμανση του χώρου εργασίας μας.

2. Τα χαλιά σας παραλαμβάνονται τη συμφωνημένη ημέρα και ώρα με ιδιόκτητα αυτοκίνητα κλειστού τύπου της εταιρείας μας.

3. Κατά την παραλαβή τοποθετούμε στο χαλί σας ένα μοναδικό αριθμό (barcode) έτσι ώστε να έχουμε τον πλήρη έλεγχο της ταυτότητας του χαλιού για να αποφεύγονται τα λάθη.

4. Όταν το χαλί έρθει στις εγκαταστάσεις μας αντιμετωπίζεται σα να είναι δική μας περιουσία. Φροντίζουμε ώστε ένα χαλί να καθαριστεί μέχρι και τη βάση του (το λεγόμενο στημόνι), έτσι ώστε τα αποτελέσματα να φαίνονται με την πρώτη ματιά. Μετά το πέρας του καθαρισμού και της φροντίδας, τα χρώματα είναι και πάλι ζωντανά, το πέλος αναζωογονημένο και το χαλί σας φαίνεται σαν καινούριο.

5. Στο τελικό στάδιο της διαδικασίας πλυσίματος γίνεται ο τελικός έλεγχος της ποιότητας του καθαρισμού. Αφαιρούνται τυχόν επίμονοι λεκέδες τα χαλιά τυλίγονται, συσκευάζονται και αποθηκεύονται.

6. Η αποθήκευση των χαλιών σας γίνεται σε ασφαλείς και καθαρούς χώρους, σε ειδικά ράφια μακριά από υγρασία και κάθε άλλο κίνδυνο. Η ταξινόμηση των χαλιών στα ράφια γίνεται με βάση το βάρος και την ευαισθησία τους, έτσι ώστε να διατηρούν τη φόρμα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της φύλαξής τους. Η απογραφή γίνεται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή την ακριβή θέση και τις διαστάσεις τους.

7. Παρέχουμε εγγύηση καλής εργασίας και Ασφαλιστική κάλυψη.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ DIAMOND CLEAN & STAIN PROOF


Καθαρισμοί Χαλιών